Παλεύει για Μαρσιάλ η ΑΕΚ στην επίθεση (vids)

Παλεύει για Μαρσιάλ η ΑΕΚ στην επίθεση (vids)

Πέρα από την περίπτωση του Ντατρό Φοφανά, η ΑΕΚ κυνηγάει και εκείνη του Άντονι Μαρσιάλ για την επίθεσή της.

Για μία πολύ μεγάλη μεταγραφή φαίνεται πως κινείται η ΑΕΚ. Πέρα από την περίπτωση του Ντατρό Φοφανά, για τον οποίο ταξίδεψε στο Λονδίνο ο Παναγιώτης Κονέ τις προηγούμενες μέρες, φαίνεται πως η Ένωση παλεύει και μία ακόμη πιο δύσκολη προσθήκη.

Ο λόγος για τον Άντονι Μαρσιάλ που είναι ελεύθερος μετά το τέλος του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κιτρινόμαυροι» προσφέρουν στον Γάλλο άσο μεγαλύτερο συμβόλαιο και από αυτό που έδωσαν στον Έρικ Λαμέλα όσον αφορά στις απολαβές ενώ η πρόταση είναι για πολυετή συνεργασία.

Διαβάστε επίσης: Διαψεύδει για Ουναχί ο Ολυμπιακός

Το πιο δύσκολο βέβαια είναι να πειστεί ο 28χρονος άσος να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από τόσα χρόνια καριέρας στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Θυμίζουμε πως ο Μαρσιάλ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λιόν, στη Μονακό έκανε το μπαμ και το 2015 αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 60 εκατ. ευρώ.

Με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» έχει καταγράψει 317 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 90 γκολ και 47 ασίστ. Στη Σεβίλλη που είχε παραχωρηθεί δανεικός, έπαιξε σε 12 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ. Είναι 30 φορές διεθνής με τη Γαλλία, με τη φανέλα της οποίας έχει σκοράρει και δύο φορές ενώ η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα δέκα εκατ. ευρώ.

Δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη περίπτωση να συνδέεται και με ενδεχόμενη πώληση του Λιβάι Γκαρσία για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από την Κράσνονταρ όπως γράφτηκε σήμερα στη Ρωσία. Αν πωληθεί ο άσος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο η ΑΕΚ δεδομένα θα κινηθεί για δύο επιθετικούς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ