Άρης: Έρχεται ο Χουάνκαρ

Άρης: Έρχεται ο Χουάνκαρ

Η άφιξη του Ισπανού αριστερού μπακ στη Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένη για σήμερα (3/9, 19.00), ενώ αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη.

Ο Χουάνκαρ αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα (3/9) στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη. Η άφιξη του Ισπανού αριστερού μπακ είναι προγραμματισμένη για τις 19.00, ενώ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» θα τον υποδεχτούν οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα κυλήσουν ομαλά, στη συνέχεια θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να συναντηθεί με τους διοικούντες και να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Διαβάστε επίσης: Γουίλιαν: «Έχω μεγάλες φιλοδοξίες, ανυπομονώ να παίξω για τον Ολυμπιακό» (vid)

Ο Χουάνκαρ θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ στη συνέχεια θα ανακοινωθεί επίσημα και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Άκη Μάντζιου. Από την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ισπανός αμυντικός, θα εξαρτηθεί και το πρόγραμμα εκγύμνασης που θα ακολουθήσει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ