«Ενδιαφέρον της Κράσνονταρ για Λιβάι Γκαρσία, θέλει 23 εκατ. ευρώ η ΑΕΚ»

«Ενδιαφέρον της Κράσνονταρ για Λιβάι Γκαρσία, θέλει 23 εκατ. ευρώ η ΑΕΚ»

Στο στόχαστρο της Κράσνονταρ είναι ο Λιβάι Γκαρσία σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Ρωσία το οποίο αναφέρει πως η Ένωση θέλει 23 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Ενδιαφέρον της Κράσνονταρ για τον Λιβάι Γκαρσία αποκαλύπτουν στη Ρωσία! Σύμφωνα με το ρωσικό «Sport 24», η συγκεκριμένη ομάδα έχει στο στόχαστρό της τον επιθετικό της ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Ένα δημοσίευμα που έρχεται μετά τις φήμες των τελευταίων ημερών πως ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή έχει κάνει άνοιγμα στη Ρωσία και ενδέχεται να φέρει πρόταση. Κάτι επίσημο δεν υπάρχει ακόμη, όπως σημειώνουν, ωστόσο στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως η Ένωση είναι έτοιμη να πουλήσει τον Γκαρσία.

Διαβάστε επίσης: Η «σκακιέρα» του Μπαρτζώκα: Αυτό είναι το depth chart του Ολυμπιακού

Για να το κάνει αυτό όμως, το «Sport 24» προσθέτει πως οι «κιτρινόμαυροι» αξιώνουν 23 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως στη Ρωσία το μεταγραφικό παζάρι κλείνει στις 12 Σεπτεμβρίου και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν όντως θα υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Αν πωληθεί πάντως ο Γκαρσία είναι αυτονόητο πως η ΑΕΚ θα κινηθεί για δύο επιθετικούς μιας και αυτή την στιγμή είναι ο μοναδικός που υπάρχει στο ρόστερ της. Την ώρα που γίνεται μεγάλη προσπάθεια για τον Ντατρό Φοφανά της Τσέλσι, με την οποία προσπαθεί να βρει λύση στο οικονομικό η Ένωση για να τον κάνει δικό της.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ