«Συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Βίμποργκ για την μεταγραφή του Νάσμπεργκ»

«Συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Βίμποργκ για την μεταγραφή του Νάσμπεργκ»

Ρεπορτάζ από την Σκανδιναβία αναφέρει ότι ΠΑΟΚ και Βίμποργκ συμφώνησαν για την μεταγραφή του Ιβάν Νάσμπεργκ, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται ήδη στη Δανία για να υπογράψει - Αποχωρεί και ο Ράφα Σοάρες που θα συνεχίσει στη Φαμαλικάο

Μετρά αντίστροφα για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ ο Ίβαν Νάσμπεργκ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Δανία, ο Δικέφαλος του Βορρά έχει φτάσει σε συμφωνία με τη Βίμποργκ για την παραχώρηση του Νορβηγού αμυντικού, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη νέα σεζόν. Μάλιστα, ο 28χρονος άσος βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας στη Δανία, προκειμένου να ολοκληρώσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Φουρνιέ»

«Η Βίμποργκ έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του. Ο Ίβαν Νάσμπεργκ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, ωστόσο, οι Δανοί κατάφεραν να τον πείσουν να έρθει στο club», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ΜΜΕ της χώρας.

Ο Νάσμπεργκ, ο οποίος έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο, θα αποχωρήσει από τον Δικέφαλο του Βορρά, μετά από δύο χρόνια παρουσίας στους Θεσσαλονικείς. Σε αυτό το διάστημα, πραγματοποίησε 26 συμμετοχές (2 γκολ), ενώ πανηγύρισε τη κατάκτηση του πρωταθλήματος τη περασμένη σεζόν.

Επίσης, παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αναμένεται να αποτελέσει και ο Ράφα Σοάρες. Ο Πορτογάλος αριστερός οπισθοφύλακας συμφώνησε με τη Φαμαλικάο και θα επαναπατριστεί για να συνεχίσει εκεί τη καριέρα του. Ο 29χρονος άσος κατέγραψε συνολικά με τους ασπρόμαυρους 57 συμμετοχές, όπου πέτυχε 2 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ.

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ