ΑΕΚ: Η εμψυχωτική ομιλία του Ηλιόπουλου πριν το ματς με τον Λεβαδειακό

ΑΕΚ: Η εμψυχωτική ομιλία του Ηλιόπουλου πριν το ματς με τον Λεβαδειακό

Ο Μάριος Ηλιόπουλος μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ πριν το ματς με τον Λεβαδειακό θέλοντας να τους στείλει μήνυμα ανασύνταξης.

Πέρα από τον κόσμο της η ΑΕΚ είχε χθες στο πλευρό της και τον Μάριο Ηλιόπουλο που βρέθηκε στη Λιβαδειά για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με την τοπική ομάδα. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, περίπου τρεις ώρες πριν τη σέντρα, επισκέφθηκε μάλιστα το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή και μίλησε με όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αρχικά είχε συζητήσεις γύρω από τα μεταγραφικά ζητήματα, τα οποία μπαίνουν στην τελική ευθεία, με την Ένωση να κορυφώνει την προσπάθειά της για απόκτηση σέντερ φορ και στη συνέχεια μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Ο Ηλιόπουλος ήθελε να τους εμψυχώσει μετά την γκέλα με τη Λαμία, στέλνοντας μήνυμα ανασύνταξης.

Διαβάστε επίσης: Βουίζει η Ευρώπη για Ολυμπιακό και Φουρνιέ – Διαδοχικά ρεπορτάζ για τον παιχταρά

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άντρας των «κιτρινόμαυρων» τόνισε σε όλους πως σε κάθε ματς πρέπει να παίζουν για τη φανέλα και το έμβλημα και πως ο κόσμος που πήγε χθες στη Λιβαδειά πρέπει να παίρνει μεγάλες χαρές. Στη συνέχεια αποχώρησε από το ξενοδοχείο και πήγε κι εκείνος στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ