Γκόμεθ: «Είναι απογοητευτικό που χάσαμε έτσι ένα παιχνίδι»

Γκόμεθ: «Είναι απογοητευτικό που χάσαμε έτσι ένα παιχνίδι»

«Κατά τη διακοπή θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε τα λάθη μας» τόνισε ο προπονητής του Βόλου μετά την ήττα από τον ΟΦΗ (1-3).

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 3-1 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, για την τρίτη αγωνιστική της Super League και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Με την λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής του Βόλου Χοακίν Γκόμεθ, μίλησε για την εικόνα της ομάδας του και τον τρόπο που γνώρισε την ήττα.

Διαβάστε επίσης: Equipe: «Σε επαφή με τον Γιαζιτσί ο Ολυμπιακός» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι απογοητευτικό που χάσαμε ένα παιχνίδι με αυτό τον τρόπο. Είναι απογοητευτικό να συμβαίνει αυτό, να κάνεις πολλά πράγματα σωστά, είχαμε κατοχή, κερδίσαμε μονομαχίες, ο αντίπαλος δεν έκανε πολλά για να κερδίσει το παιχνίδι. Κάναμε λάθη που κόστισαν, ο αντίπαλος δεν έκανε πολλά για να κερδίσει το παιχνίδι.

Συνεχίζουμε να προσθέτουμε πράγματα, τιμωρηθήκαμε από τον αντίπαλο αλλά μετά προσπαθήσαμε και ήταν πολύ δύσκολο. Κατά τη διακοπή θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε τα λάθη μας, ώστε να δεχόμαστε λιγότερες ευκαιρείς. Μετά τη διακοπή θα έχουμε ένα πολύ πιο ισορροπημένο ρόστερ με τους παίκτες που ήρθαν τελευταία», ανέφερε αναλυτικά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ