ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

Στη Λεωφόρο είναι στραμμένη η προσοχή του ποδοσφαιρικού κόσμου. Εκεί που η Καλλιθέα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος (22:00).

Με την ψυχολογία στα ύψη ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Καλλιθέα ο Παναθηναϊκός. Από μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά προέρχονται οι πράσινοι που έριξαν στο καναβάτσο τη Λανς. Με τους Πελίστρι και Τετέ να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο ξέρανε τους Γάλλους και έκλεισε μια θέση στον ενιαίο όμιλο του Europa Conference League. Εκεί που θα βρουν στον δρόμο τους τις Τσέλσι, Τζουργκάρντεν, Ελσίνκι, Νιου Σεντς, Μπόρατς και Ντινάμο Μινσκ. «Ξέραμε ότι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, που αν περνούσε θα ήταν από τα φαβορί του Conference League.

Έτσι λοιπόν δείξαμε το πρόσωπό μας και κάναμε αυτά που έπρεπε. Δώσαμε την μάχη μας, πολεμήσαμε για να εξασφαλίσουμε τη νίκη. Όσον αφορά το τελευταίο σκέλος, οι φίλαθλοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο και μας βοήθησαν πάρα πολύ», τόνισε ο Ντιέγκο Αλόνσο μετά τη μεγάλη πρόκριση στην τρίτη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση. Φυσικά, ο Παναθηναϊκός καλείται να αφήσει στην άκρη τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες μέρες, μιας και έχει μπροστά του μία δύσκολη αποστολή.

Περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια δεν υπάρχουν, με τους πρασίνους να έχουν ήδη γνωρίσει μία ήττα. Από τον Αστέρα Τρίπολης, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Παράλληλα, κανείς δεν ξεχνάει πως και τον Λεβαδειακό τον νίκησαν με την ψυχή στο στόμα (γκολ Σπόραρ στο 96′).

Από την άλλη, η Καλλιθέα προέρχεται από τη μάχη κόντρα στον Ολυμπιακό. Στάθηκε εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο του Γεώργιος Καραϊσκάκης, ωστόσο έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το Φάληρο. Ο Γιάρεμτσουκ ήταν αυτός που πλήγωσε την Καλλιθέα στα τελευταία λεπτά. Τώρα, οι γηπεδούχοι θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να κάνουν την ζημιά στον -ζαλισμένο από την ευρωπαϊκή πρόκριση-Παναθηναϊκό.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ