ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Δοκιμασία στο Περιστέρι για τον ΠΑΟΚ. Τον Ατρόμητο βρίσκει στον δρόμο του ο δικέφαλος του βορρά, για την τρίτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (20:30).

Είναι σε καλό φεγγάρι και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Σοβαρός και αποφασισμένος ο ΠΑΟΚ, έφυγε με τη νίκη και από την Ιρλανδία. Με 2-0 επικράτησε της Σάμροκ Ρόβερς και τσέκαρε το εισιτήριο για τον ενιαίο όμιλο του Europa League. Εκεί που θα αντιμετωπίσει τις Σλάβια Πράγας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φερεντσβάρος, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Βικτόρια Πλζεν, Γαλατασαράι, Στεάουα Βουκουρεστίου και Ρίγα.

«Στην Ευρώπη πρέπει να χτίσεις την επιτυχία, είναι μεγάλη διαδικασία, ένας ολόκληρος οργανισμός πρέπει να μάθει να κερδίζει με τα χρόνια, δεν είναι εύκολο μία ομάδα να έχει πολλά χρόνια ιστορίας και τα τελευταία πέντε χρόνια να έχει δύο τίτλους και ένα που μας πήραν, δυο φορές πήγαμε σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Όλα αυτά μας δίνουν την εμπειρία να διαχειριζόμαστε.

Η περσινή εμπειρία του Conference έχει βοηθήσει πολλούς παίκτες, και μας έδωσε τη νοοτροοπία να παλεύουμε τα ματς ως το τέλος», τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Τώρα, σειρά για τον ΠΑΟΚ παίρνει το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο, με τους ασπρόμαυρους να αναζητούν το 3/3 στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα. Φυσικά, δεν σταματούν και οι μεταγραφικές… ενέσεις, με τους φιλοξενούμενους να προχωρούν στην απόκτηση των Μπακαγιόκο και Κόλεϊ.

Με υπομονή και επιμονή, πήρε αυτό που άξιζε από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ ο Ατρόμητος. Εσωσε την παρτίδα η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, αποφεύγοντας την πρώτη ήττα της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Δυο ισοπαλίες μετράει μέχρι στιγμής και δείχνει έτοιμη για τη μεγάλη μάχη με τον ΠΑΟΚ. Κόντρα στην παλιά του αγάπη ο Πάμπλο Γκαρσία, μιας και είχε υπηρετήσει την ομάδα τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και από το πόστο του προπονητή.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ