ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

Επικίνδυνη έξοδος στη Λιβαδειά για την ΑΕΚ. Κόντρα στον Λεβαδειακό η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, για την τρίτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (19:00).

Από γκέλα ολκής στη Νέα Φιλαδέλφεια προέρχεται η ΑΕΚ, που τα έκανε ξανά… σαλάτα. Πολλές οι χαμένες ευκαιρίες των παικτών του Ματίας Αλμέιδα, που δεν κατάφεραν να στείλουν δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα της Λαμίας. Συνεχίζει να παραπατάει η ΑΕΚ, που αναζητά μονάχα το τρίποντο στη Λιβαδειά.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα εισέλθει σε έναν νέο κύκλο εσωστρέφειας, με τις συνέπειες να είναι απρόβλεπτες. «Ανακτούσαμε την μπάλα γρήγορα, είδα μια ομάδα που παρότι δεν έβρισκε χώρους κατάφερε να κάνει 30 σουτ. Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε στην εκτέλεση.

Αν από τα 30 σουτ τα 10 πήγαιναν στην εστία το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό, αλλά δεν βλέπω μια ομάδα που παίζει άσχημα. Παίζοντας έτσι οι πόντοι που θα μαζέψουμε θα είναι περισσότεροι. Αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τι έγινε πριν ένα χρόνο. Πρέπει να δω αν ήταν παρόμοιο το παιχνίδι», δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα, που δε θα έχει στη διάθεσή του τους Γιόνσον και Μπρινιόλι.

Δυναμικό παρών αναμένεται να δώσει ο κόσμος της ΑΕΚ, με τα εισιτήρια να κάνουν… φτερά. Από εκεί και πέρα, το μεταγραφικό σαφάρι συνεχίζεται. Καίγεται για την απόκτηση φορ η Ενωση, με τον χρόνο να την πιέζει ασφυκτικά. Πολλές οι πόρτες που χτυπάνε οι κιτρινόμαυροι και μένει να φανεί ποια περίπτωση θα έχει θετική κατάληξη.

Στην αντίπερα όχθη, ο Λεβαδειακός στάθηκε εξαιρετικά στο Ολυμπιακό Στάδιο και λίγο έλειψε να σοκάρει τον Παναθηναϊκό. Στα χέρια του κρατούσε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας, με την ψυχρολουσία να έρχεται στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων. Κρατάει την προσπάθεια και συνεχίζει η ομάδα του Παπαδόπουλου, που θέλει να κάνει την ζημιά στην ΑΕΚ. Πίστη υπάρχει στο στρατόπεδο του Λεβαδειακού, μένει να αποτυπωθεί και στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ