Με Βαλμπουενά η Athens Kallithea κόντρα στον Παναθηναϊκό

Με Βαλμπουενά η Athens Kallithea κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι για πρώτη φορά στην αποστολή της Athens Kallithea και τέθηκε στη διάθεση του Μάσιμο Ντονάτι για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η Athens Kallithea ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (1/9, 22:00), με τον Μάσιμο Ντονάτι να έχει στη διάθεσή του τον Ματιέ Βαλμπουενά που μπήκε στην αποστολή για πρώτη φορά.

Εκτός από τον Βαλμπουενά και ο Νίκολιτς βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή της Athens Kallithea. Aπό εκεί και πέρα εκτός αποστολής παραμένουν οι τραυματίες Μαρότα, Τζιάνι, όπως και ο Μεχίας που υπέστη κάταγμα στο χέρι.

Διαβάστε επίσης: Το +5 και οι τελευταίες ειδήσεις του Αυγούστου

Η αποστολή της Athens Kallithea: Αθανάσιος Πάντος, Bernabé, Ιωάννης Γκέλιος, Νεμάνια Νίκολιτς, Ματέι Χάνουσεκ, Αντρέικ Μότοκ, Νίκος Καινούργιος, Γεώργιος Μανθάτης, Πίρι Σοΐρι, Γιάννης Τσιβελεκίδης, Βίκτορ Ματίεβιτς, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, Νικολά Ισιμά Μιρέν, Ανδρέας Βασιλόγιαννης, Χαβιέ Ματίγια, Ντεμέτριους, Γεώργιος Μουστακόπουλος, Αλεσάντρο Μερκάτι, Τιέρι Μουτίνιο, Σαμπά Λελέ Ντίμπα, Ρόμπερτς Ουκλντρίκις, Γιάννης Λουκίνας, Ματιέ Βαλμπουενά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ