Χουχούμης: «Στο τέλος μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλο γκολ»

Χουχούμης: «Στο τέλος μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλο γκολ»

Την πεποίθησή του πως ο Αστέρας Τρίπολης θα μπορούσε να σκοράρει κι άλλο γκολ κόντρα στον Άρη, εξέφρασε ο Διαμαντής Χουχούμης.

Αστέρας Τρίπολης και Άρης έμειναν στο 1-1 στη Θεσσαλονίκη, με τον Διαμαντή Χουχούμη να μιλά μετά την αναμέτρηση.

Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε μεταξύ άλλων πως οι Αρκάδες θα μπορούσαν να είχαν πάρει και τη νίκη έχοντας βρει ένα γκολ στο φινάλε του παιχνιδιού.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Διαμαντής Χουχούμης:

«Θέλαμε να ξεχάσουμε το παιχνίδι με τον Βόλο και να κοιτάξουμε μπροστά. Ο Άρης είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Σίγουρα το γεγονός πως δεν είχε τον κόσμο, μας βοήθησε. Τον κοιτάξαμε στα μάτια, πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, κάτι το οποίο ήρθε στο τέλος.

Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Εμείς θεωρώ, πως είχαμε πολύ πιο κλασσικές ευκαιρίες και ενώ δεχτήκαμε ένα γκολ, δεν το βάλαμε κάτω και ισοφαρίσαμε, αλλά πιστεύω πως στο τέλος μπορούσαμε να βάλουμε και άλλο».

Για τη συνέχεια: «Στην διακοπή θέλουμε να δουλέψουμε τα αδύνατα μας σημεία, να κρατήσουμε μια σταθερότητα, γιατί παίρνουμε καλά αποτελέσματα απέναντι σε καλούς αντιπάλους και να κοιτάξουμε, τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε στην έδρα μας».

Για τον πήχη: «Δεν βάζουμε ψηλά τον πήχη. Στόχος μας είναι να μπούμε στα play in, αλλά πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ