Μια ανάσα από Χουάνκαρ ο Άρης

Μια ανάσα από Χουάνκαρ ο Άρης

Οι κιτρινόμαυροι είναι κοντά στην απόκτηση του Ισπανού αριστερού μπακ, που εκτός απροόπτου, αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες μέρες για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Χουάνκαρ βρίσκεται ο Άρης, καθώς οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία. Οι κιτρινόμαυροι είχαν προσπαθήσει να ολοκληρώσουν τις τελευταίες μέρες τη μεταγραφή ενός αριστερού μπακ που αγωνίζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα, κάτι τέτοιο, όμως, δεν κατέστη δυνατόν.

Οι άνθρωποι του Άρη στράφηκαν και πάλι στον Ισπανό αμυντικό, με τον οποίον είχαν φτάσει σε προφορική συμφωνία και το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Απομένουν, μάλιστα, πλέον, μόνο τα τυπικά,προκειμένου να οριστικοποιηθεί η απόκτηση του από τους κιτρινόμαυρους.

Διαβάστε επίσης: Το +5 και οι τελευταίες ειδήσεις του Αυγούστου

Οι τελικές λεπτομέρειες της συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές, αναμένεται να διευθετηθούν μέσα στις επόμενες μέρες. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ενώ στην συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Άρη και θα τεθεί στη διάθεση του Μάντζιου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ