«Θερμή» υποδοχή στην αποστολή της ΑΕΚ στη Λιβαδειά (pics)

«Θερμή» υποδοχή στην αποστολή της ΑΕΚ στη Λιβαδειά (pics)

Πλήθος κόσμου υποδέχθηκε την αποστολή της ΑΕΚ στη Λιβαδειά και «ντόπαρε» τον Ματίας Αλμέιδα και τους ποδοσφαιριστές του μετά το κακό ξεκίνημα στη σεζόν.

Το απόγευμα του Σαββάτου (31/8) η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στη Λιβαδειά για την αυριανή (1/9, 19:00) αναμέτρηση με την τοπική ομάδα στην τρίτη αγωνιστική της Super League. Μετά την γκέλα με τη Λαμία στη Νέα Φιλαδέλφεια η Ένωση δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες ενώ πάντα κουβαλάει και τον αποκλεισμό από τη Νόα που κάνει ακόμη πιο βαρύ το κλίμα.

Την αποστολή στην πόλη της Βοιωτίας πάντως περίμεναν πολλοί οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» που με συνθήματα και καπνογόνα προσπάθησαν να… φτιάξουν τον Ματίας Αλμέιδα και τους ποδοσφαιριστές του. Οι ίδιοι έδειξαν να το απολαμβάνουν και έδωσαν ραντεβού με τον κόσμο για αύριο.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτσελόνα – Βαγιαδολίδ 7-0: Ισοπεδωτικοί Καταλανοί με αφινιασμενο Ραφίνια

Η ΑΕΚ θα έχει πολύ κόσμο στο πλευρό της αφού οι οπαδοί της έχουν πάρει εισιτήρια σε τουλάχιστον τέσσερις θύρες του γηπέδου και εκτιμάται πως θα είναι περισσότεροι από 3.000. Kαι θα περιμένουν βέβαια από την ομάδα τους να πάρει τη νίκη με μία καλή εμφάνιση που θα της ανεβάσει την ψυχολογία μιας και ακολουθεί η διακοπή για τις Εθνικές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ