Τι λένε οι αριθμοί και η προϊστορία του Ολυμπιακού κόντρα στη Λαμία

Τι λένε οι αριθμοί και η προϊστορία του Ολυμπιακού κόντρα στη Λαμία

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στη Λαμία (31/8, 19:30) με την προϊστορία να είναι με το μέρος του στα παιχνίδια της Superleague.

Με στόχο το 3/3 στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός φιλοξενείται σήμερα (31/8, 19:30) στη Λαμία για την τρίτη αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ταξίδεψε χωρίς τον Παναγιώτη Ρέτσο, όμως με τον Νταβίντ Κάρμο να μπαίνει στην αποστολή για πρώτη φορά την φετινή σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έχει την προϊστορία με το μέρος του με αντίπαλο τη Λαμία στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στη Superleague, αφού σε 16 αγώνες από το 2017, μετράει 15 νίκες και μία ήττα με 45-5 το επιμέρους σκορ.

Διαβάστε επίσης: Η Λαμία που «απειλεί», τα 8 ματς για όλα τα γούστα και η… ντουλάπα του «Μεντί»

Η Λαμία, πάντως, έχει καταφέρει να πάρει και μία νίκη σε αναμέτρησή τους για το Κύπελλο Ελλάδος, η οποία μάλιστα της έδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού τη σεζόν 2018-19.

Στην πιο πρόσφατη προϊστορία τους, οι «ερυθρόλευκοι» την περασμένη σεζόν επικράτησαν στην εντός έδρας αναμέτρηση τους με τη Λαμία (5-1) , αλλά στον δεύτερο γύρο η ομάδα της Φθιώτιδας κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό σε αγώνα πρωταθλήματος (1-0). Στα playoffs, οι Πειραιώτες έκαναν 2 νίκες με 1-5 εκτός και 4-1 εντός.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ