«Κοκκινίζει» η Λαμία!

«Κοκκινίζει» η Λαμία!

Περίπου 2.000 οπαδοί του Ολυμπιακού αναμένονται στη Λαμία, προκειμένου να παρακολουθήσουν διά ζώσης την αναμέτρηση της αγαπημένης τους ομάδας για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Superleague

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται σήμερα Σάββατο (31/8, 19:30) στη Λαμία, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague.

Στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να περάσουν αλώβητοι από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και να κάνουν το 3/3 στο πρωτάθλημα, προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας, την οποία μοιράζονται αυτή τη στιγμή με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: Ανατριχίλα: Το εκπληκτικό βίντεο της UEFA για τον θρίαμβο του Κυπελλούχου Ευρώπης Ολυμπιακού!

Για μία ακόμη φορά το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει στο πλευρό του τον 12ο παίκτη του. Τον κόσμο του Ολυμπιακού. Οι οπαδοί των Κυπελλούχων Ευρώπης θα δώσουν βροντερό παρών σήμερα στη Λαμία, καθώς στο «Αθανάσιος Διάκος» αναμένεται να βρεθούν 2.000 φίλοι των Πειραιωτών για να στηρίξουν από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του Μεντιλίμπαρ και να τους ωθήσουν στη νίκη.

Στον Βόλο είχαν παρευρεθεί περίπου 8.000 φίλοι του Ολυμπιακού για τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στην τοπική ομάδα στο Πανθεσσαλικό, σε έναν αγώνα όπου οι Πειραιώτες επικράτησαν με 2-0 χάρη στα γκολ των Ροντινέι (13′) και Μασούρα (73′).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ