«Σε προχωρημένες επαφές με την Κάλιαρι για τον δανεισμό του Χατζηδιάκου ο ΠΑΟΚ»

«Σε προχωρημένες επαφές με την Κάλιαρι για τον δανεισμό του Χατζηδιάκου ο ΠΑΟΚ»

Στην Ιταλία αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Κάλιαρι για να αποκτήσει τον Παντελή Χατζηδιάκο με τη μορφή δανεισμού

Ο Ομάρ Κόλεϊ, ο οποίος είναι θέμα χρόνου να φτάσει στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, όπως φαίνεται δεν θα είναι η τελευταία κίνηση του «Δικεφάλου του Βορρά» στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει σε μία σημαντική προσθήκη στο κέντρο της άμυνας, καθώς βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Παντελή Χατζηδιάκου.

Διαβάστε επίσης: Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο «μικροσκόπιο»: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις (vids)

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στη σημερινή (31/8) ηλεκτρονική έκδοσή της η εφημερίδα «Forza», η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Κάλιαρι για να κάνει δικό της τον Έλληνα στόπερ με τη μορφή δανεισμού.

Ο «Δικέφαλος» τα’ χει βρει σε όλα με τον Χατζηδιάκο και απομένει το «ΟΚ» της ιταλικής ομάδας για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Πρόκειται για μία κίνηση η οποία θα ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο και θα καλύψει το κενό του Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ, ο οποίος αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ.

Ο Παντελής Χατζηδιάκος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, το 2011 πήγε στην Ολλανδία και στην Άλκμααρ μέτρησε 213 συμμετοχές, προτού πάρει τον περασμένο Σεπτέμβριο μεταγραφή στην Κάλιαρι, όπου δεν κατάφερε να καθιερωθεί παίζοντας μόλις σε 15 ματς την περσινή σεζόν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ