Άρης: Χωρίς Βέλεθ αλλά με Ζουλ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Άρης: Χωρίς Βέλεθ αλλά με Ζουλ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έμεινε εκτός αποστολής για το αυριανό (31/8) παιχνίδι με την ομάδα της Αρκαδίας, λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Καμερουνέζος χαφ.

Ο Φραν Βέλεθ τέθηκε νοκ άουτ από τον αυριανό (31/8) παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Ο Άκης Μάντζιος δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ισπανό αμυντικό, ενώ αντίθετα επέστρεψε ο Ζαν Ζουλ, που εξέτισε τις δυο αγωνιστικές της ποινής του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα AKTOR (31/08), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Sidklev, Hugo Mallo, Montoya, Fattore, Frydek, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Jean Jules Mvondo, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Saverio, Zamora, Diandy, Loren Moron, Φετφατζίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Suleymanov (τιμωρημένος), Fran Velez (ταλαιπωρείται από ίωση), Pavicic, Παναγίδης, Κυριαζής, Αγοραστός».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ