«Βλέπει» Γιλμάζ ο Ολυμπιακός! (vid)

«Βλέπει» Γιλμάζ ο Ολυμπιακός! (vid)

Η Fanatik αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 24χρονο ακραίο επιθετικό της Γαλατά!

Μεταγραφικός «οργασμός» στον Ολυμπιακό που ετοιμάζεται για τις τελικές του κινήσεις ώστε να ολοκληρώσει την δημιουργία ενός πανίσχυρου ρόστερ με την θέση του εξτρέμ να είναι αυτή που «καίει» περισσότερο καθώς ο Μεντιλίμπαρ εκτός από τους Βέλντε, Μαρτίνς και Μασούρα χρειάζεται άλλη μια ποιοτική προσθήκη.

Σύμφωνα μάλιστα με την Fanatik, αυτή μπορεί να είναι ο Μπαρίς Αλπέρ Γιλμάζ! Η τουρκική εφημερίδα, υποστηρίζει πως οι κυπελλούχοι Ευρώπης έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 24χρονου ακραίου μεσοεπιθετικού της Γαλατά. Πρόκειται για έναν ποιοτικό εξτρέμ με το ρεπορτάζ μάλιστα να αναφέρει πως η Γαλατασαράι δεν θα σταθεί εμπόδιο εφόσον ο Γιλμάζ θέλει να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Διαβάστε επίσης: Ματσάρες στο νέο Champions League: Αυτή είναι η κλήρωση της League Phase (Pics)

Η Γαλατά που μετά τον αποκλεισμό της από το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ανοικτή σε αποχωρήσεις/πωλήσεις θέλοντας να ρίξει το μπάτζετ της. Η περίπτωση του Γιλμάζ «κολλάει» εύκολα και με τις πρόσφατες δηλώσεις του Νιχάτ Καχβετσί, ο οποίος είχε τονίσει πως ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς τον ρώτησε για τον Γουιλφρίντ Ζαχά αλλά και για έναν διεθνή Τούρκο ποδοσφαιριστή.

Ο Γιλμάζ έχει αγωνιστεί 20 φορές με το εθνόσημο, μετρώντας 2 γκολ, ενώ έπαιξε προσφάτως και στα πέντε ματς της Τουρκίας στο Euro.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ