Άρης: Νέα επαφή σε καλό κλίμα με Μορόν

Άρης: Νέα επαφή σε καλό κλίμα με Μορόν

Οι κιτρινόμαυροι επανέλαβαν στον Ισπανό επιθετικό ότι θέλουν να τον κρατήσουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ και ο ποδοσφαιριστής φαίνεται ότι είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Άρη.

Η επέκταση του συμβολαίου του Λορέν Μορόν αποτελεί, τη δεδομένη χρονική στιγμή, τον μεγάλο στόχο των ανθρώπων του Άρη, ενώ ο Θόδωρος Καρυπίδης, που έχει αναλάβει προσωπικά το συγκεκριμένο θέμα, είχε νέα επαφή με τον ποδοσφαιριστή.

Η επικοινωνία ανάμεσα στους δυο άντρες έγινε σε πολύ καλό κλίμα. «Θέλω να παραμείνει στην ομάδα, για να παρουσιαστούμε ακόμα πιο ισχυρή την τρέχουσα σεζόν και να πετύχουμε τους στόχους μας», είπε,μεταξύ άλλων ο Θόδωρος Καρυπίδης στον ποδοσφαιριστή.

Ακόμα, του ξεκαθάρισε ότι δεν έχει έρθει ακόμα πρόταση που βα ικανοποιεί τις απαιτήσεις της ΠΑΕ Άρης, ενώ του πρότεινε την επέκταση του συμβολαίου του για ακόμα δυο χρόνια, μέχρι τον Ιούνιο του 2027, με σημαντική αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του.

Ο Ισπανός επιθετικός εμφανίζεται, αρχικά, θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ τόνισε μεταξύ άλλων: «Νιώθω καλά εδώ». Οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν τις επαφές τους και το επόμενο διάστημα, ενώ ο Άρης θα εξετάσει την παραχώρηση του παίκτη, μόνο σε περίπτωση που δεχτεί πολύ μεγάλη πρόταση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ