Την Παρασκευή (30/8) στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ οι Μπακαγιόκο και Κόλεϊ

Την Παρασκευή (30/8) στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ οι Μπακαγιόκο και Κόλεϊ

Άμεσα φαίνεται ότι θα κλείσουν οι μεταγραφικές υποθέσεις των Μπακαγιόκο και Κόλεϊ στον ΠΑΟΚ, με τους δύο ποδοσφαιριστές να αναμένονται αύριο στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των «ασπρόμαυρων»

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον ΠΑΟΚ σε άμυνα και μεσαία γραμμή.

Οι Ομάρ Κόλεϊ και Τιεμουέ Μπακαγιοκό είναι οι επιλογές των «ασπρόμαυρων», με τους δυο παίκτες να αναμένονται στη Θεσσαλονίκη αύριο, Παρασκευή (30/08).

Διαβάστε επίσης: «Μιλάει για να λύσει το συμβόλαιό του ο Ζαχά»

Τόσο, ο αμυντικός από την Γκάμπια, όσο και ο 30χρονος χαφ θα περάσουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψουν τα συμβόλαιά τους με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Κόλεϊ προέρχεται από θητεία στην Μπεσίκτας, όπου αγωνίστηκε τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Ο Μπακαγιόκο ανήκε από το περασμένο καλοκαίρι στη γαλλική Λοριάν, ενώ μετρά συνεργασίες στο παρελθόν σε Τσέλσι, Νάπολι, Μίλαν.

Ο τελευταίος, μάλιστα, όπως διευκρινίζεται χαρακτηριστικά από τους «ασπρόμαυρους», «κουμπώνει» ποδοσφαιρικά τέλεια στην ομάδα, «ψήθηκε» από την πρώτη στιγμή να ενταχθεί στον ΠΑΟΚ και μίλησε ενδελεχώς μαζί του ο Ραζβάν Λουτσέσκου, εξηγώντας του τι θέλει αγωνιστικά από τον ίδιο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ