Έσε: Μετά τη Νιούκαστλ και η… Λίβερπουλ

Έσε: Μετά τη Νιούκαστλ και η… Λίβερπουλ

Λογαριασμός στο «Χ» βάζει στο στόχαστρο των «reds» τον Σαντιάγκο Έσε

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Σαντιάγκο Έσε την περασμένη σεζόν και η κατάκτηση του Conference League με τον Ολυμπιακό έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων.

Πριν μία εβδομάδα, ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Γκαστόν Εντούλ, ανέφερε ότι η Νιούκαστλ ήταν έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την αγορά του 22χρονου χαφ. Τώρα, νέο δημοσίευμα εμπλέκει τον Έσε με τη Λίβερπουλ.

Διαβάστε επίσης: Ζαφείρης: Το «wonderkid» του Γιοβάνοβιτς που άφησε το στίγμα του στα playoffs του Champions League

Συγκεκριμένα, λογαριασμός στο «Χ» ο οποίος δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό, κάνει λόγο για «ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον 22χρονο αμυντικό μέσο Σαντιάγκο Έσε του Ολυμπιακού». Έτσι τουλάχιστον αναφέρει το «Anfield Knowledge», για τον παίκτη των «ερυθρόλευκων» που με τις εμφανίσεις του έχει τραβήξει αρκετά βλέμματα πάνω του και μετά το δεδομένο ενδιαφέρον της Νιούκαστλ, φαίνεται πως μπαίνει στην κουβέντα και η Λίβερπουλ.

Θυμίζουμε ότι ο Έσε είναι μέλος της εθνικής Αργεντινής Κ23 που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ενώ αγωνίστηκε στα τρία από τα τέσσερα ματς της αλμπισελέστε στη διοργάνωση.

Ο 22χρονος βρίσκεται στον Ολυμπιακό από τον Αύγουστο του 2023 και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2028. Με τη φανέλα των Πειραιωτών έχει καταγράψει 51 συμμετοχές, με απολογισμό ένα γκολ και τρεις ασίστ, αποτελώντας βασικό «γρανάζι« για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ