Επιτρέπει τη μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ ο Βρούτσης

Επιτρέπει τη μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ ο Βρούτσης

Με κόσμο στο πλευρό τους θα αγωνιστούν τόσο ο Ολυμπιακός στη Λαμία όσο και ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, με τον Γιάννη Βρούτση να επιτρέπει τη μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων.

Ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, άναψε το πράσινο φως για τη διάθεση εισιτηρίων και τη μετακίνηση φιλάθλων στους αγώνες του Ολυμπιακού στη Λαμία και του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, από τη στιγμή που αυτή δεν θα γίνει οργανωμένα.

Αναλυτικά ο αναπληρωτής υπουργός αποφάσισε για:

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός ρώτησε για τον Ζαχά της Γαλατασαράι»

-Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2024- 2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 01/09/2024 και ώρα 20:30, στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές

-Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 31/08/2024 και ώρα 19:30, στο Δ.Α.Κ. ΛΑΜΙΑΣ, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ