Με κόσμο η ΑΕΚ στη Λιβαδειά

Με κόσμο η ΑΕΚ στη Λιβαδειά

Ο Λεβαδειακός άνοιξε θύρα για τον κόσμο της ΑΕΚ εν όψει του μεταξύ τους αγώνα για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Superleague

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στη Λιβαδειά με τον κόσμο της την ερχόμενη Κυριακή (1/9, 19:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague.

Ο Λεβαδειακός ενημέρωσε πως άνοιξε τη θύρα 4 για τους φίλους της «Ένωσης», με τιμή εισιτηρίου στα 30 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Κοίτα ποιοι μιλάνε…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός: 

«Για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 2024-2025 απέναντι στην ΑΕΚ στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης» (Κυριακή 1/9, 19:00), η ΠΑΕ Λεβαδειακός ενημερώνει τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας για τα εξής:

Ο Λεβαδειακός θα διαθέσει εισιτήρια στη θύρα 4 για τους φίλους της ΑΕΚ, αποκλειστικά διαδικτυακά (ΕΔΩ).

Η τιμή τους είναι 30€.

Υπενθυμίζεται ότι για την είσοδο κάθε φιλάθλου στο γήπεδο, με βάση το νέο Νόμο, απαιτείται ενεργοποίηση του εισιτηρίου μέσω του Gov.gr Wallet».

Και η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 2024-2025 απέναντι στον Λεβαδειακό, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης» την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας για τα εξής:

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους, που αντιστοιχούν -σε πρώτη φάση- στη θύρα 4, μέσω της ticketmaster.gr πατώντας ΕΔΩ.

Η άφιξη και η είσοδος των φιλάθλων της ΑΕΚ θα γίνεται από τις οδούς Ανδρεαδάκη, Εθνικού Γυμναστηρίου και Αγίων Θεοδώρων.

Υπενθυμίζεται ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο, με βάση το νέο Νόμο, απαιτείται για τους φιλάθλους η ενεργοποίηση του εισιτηρίου τους μέσω του gov.gr wallet».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ