Άρης: Τα πλάνα του Μάντζιου

Άρης: Τα πλάνα του Μάντζιου

Ο προπονητής του Άρη δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του σαββατιάτικου (31/8) εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ερωτηματικό αποτελεί το αν θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα ο Φαμπιάνο.

Ο Άκης Μάντζιος θα κάνει τις πρώτες του δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στη σημερινή (28/8) προπόνηση. Ο Έλληνας τεχνικός δεν αναμένεται, πάντως, να κάνει σημαντικές διαφοροποιήσεις στο βασικό σχήμα, καθώς έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Συγκεκριμένα, η μοναδική θέση στην οποία φαίνεται ότι υπάρχουν πιθανότητες για να κάνει αλλαγή ο προπονητής του Άρη, είναι στο κέντρο της άμυνας. Με τον Φαμπιάνο, που ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς στις προπονήσεις, να διεκδικεί τη θέση ενός εκ των Βέλεθ ή Μπράμπετς.

Διαβάστε επίσης: Βέλντε – Μάρτινς: Τα διαφορετικά «φτερά» του Μεντιλίμπαρ

Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, πάντως, το πιο πιθανό σενάριο, είναι ο Άκης Μάντζιος να παρατάξει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι την ίδια ενδεκάδα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να υπολογίζει, πλέον, τον Ζουλ που εξέτισε τις δυο αγωνιστικές της ποινής του, ενώ αντίθετα εκτός θα μείνει και πάλι ο τιμωρημένος Σουλεϊμάνοφ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ