Αυτό είναι το βίντεο-ανάλυση του Λανουά για τη δεύτερη αγωνιστική της Superleague (vid)

Αυτό είναι το βίντεο-ανάλυση του Λανουά για τη δεύτερη αγωνιστική της Superleague (vid)

Δείτε τις φάσεις που επέλεξε ο Στεφάν Λανουά και ανέλυσε τις διαιτητικές αποφάσεις από την δεύτερη αγωνιστική της Superleague.

Τρεις φάσεις ανέλυσε ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά, από τις αναμετρήσεις Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός, ΑΕΚ-Λαμία και ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός, από την δεύτερη αγωνιστική της Superleague.

Ο Γάλλος αρχιδιαιτητής, στο καθιερωμένο βίντεο-ανάλυση, επέλεξε τρεις φάσεις τις οποίες σχολίασε τις αποφάσεις των διαιτητών, αλλά και το γιατί οδηγήθηκαν σε αυτές.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και στη… μέση η Μπασκόνια: Τι συμβαίνει με τον περιζήτητο Ρογκαβόπουλο

Η πρώτη φάση που αναλύθηκε είναι από το Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός, όταν ο Γερεμέγεφ ανατράπηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα μετά το πλασέ του, εξηγώντας γιατί ο διαιτητής σωστά δεν υπέδειξε πέναλτι.

Η δεύτερη, είναι ένα χέρι παίκτη του Παναιτωλικού, στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ, που σωστά δεν δόθηκε πέναλτι, καθώς είναι στο χέρι στήριξης, όπως τόνισε ο Λανουά.

Η τρίτη και τελευταία το γκολ της Λαμίας απέναντι στην ΑΕΚ, όπου ανέφερε πως η μπάλα δεν βρήκε στο χέρι του παίκτη των φιλοξενούμενων, αλλά στο στήθος του. Μάλιστα εξήρε τη σωστή γωνία λήψης που έδωσε ο VAR και δείχνει που ακριβώς χτύπησε η μπάλα.

Δείτε το βίντεο-ανάλυση του Λανουά:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ