«Τελική πρόταση της Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη – 25 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους»

«Τελική πρόταση της Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη – 25 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους»

Η Α Bola αναφέσει σε σημερινό της δημοσίευμα ότι η Σπόρτινγκ είναι αποφασισμένη για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη με την πορτογαλική εφημερίδα να αποκαλύπτει την τελική προσφορά των «λιονταριών»

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θέλει να αποκτήσει πάση θυσία τον Φώτη Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό και θα παλέψει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου στη Πορτογαλία, δηλαδή μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου.

Με νέο δημοσίευμα της, η «A Bola» τονίζει ότι η πορτογαλική ομάδα θα παλέψει μέχρι την τελευταία στιγμή για την αγορά του Έλληνα επιθετικού, και παρά το γεγονός ότι οι «πράσινοι» έχουν απορρίψει ήδη δύο προτάσεις, τα «λιοντάρια» θα επανέλθουν σύντομα με νέα προσφορά.

Διαβάστε επίσης: Gazzetta Dello Sport: «Ο δρόμος προς τον ΠΑΟΚ άνοιξε για τον Μποβέ»

Μάλιστα το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι η τελική πρόταση της Σπόρτινγκ θα ανέρχεται στα 20 εκατ. ευρώ, ενώ στη συμφωνία θα προβλέπονται και 5 εκατ. με την μορφή μπόνους. Ο Ιωαννίδης εάν τελικά γίνει κάτοικος Λισαβόνας θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2029.

Τέλος, η «A Bola» τονίζει ότι η Σπόρτινγκ έχει και ανταγωνισμό σε αυτή την υπόθεση, αφού πρόσφατα έκανε την εμφάνισή της η Λέστερ η οποία έκανε καλύτερη οικονομικά πρόταση από τους Πορτογάλους.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ