Μεντιλίμπαρ: «Δεν μας βοήθησε το ότι βγήκε ο Έσε»

Μεντιλίμπαρ: «Δεν μας βοήθησε το ότι βγήκε ο Έσε»

Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Athens Kallithea.

Ο Ολυμπιακός αγχώθηκε αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Athens Kallithea στην 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League, χάρη στο γκολ του Ρόμαν Γιάρεμτσουκ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του και το πόσο επηρέασε τους Πειραιώτες η αναγκαστική αλλαγή του Σαντιάγκο Έσε.

Διαβάστε επίσης: Τώρα όλα είναι καλά; Παναθηναϊκός και Λεβαδειακός «συμφώνησαν»… (pic, vids)

Αναλυτικά όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ:

Για το τι έφταιξε που ζορίστηκε ο Ολυμπιακός: «Έχετε δίκιο, ξεκίνησαν όλα καλά στο πρώτο μέρος. Όμως στο δεύτερο άλλαξαν όλα. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Έβαλε γκολ που άξιζε. Ωστόσο ήρθε το γκολ στα τελευταία λεπτά. Παρόλα αυτά πρέπει να μάθουμε από αυτό το ματς και να δούμε τι έφταιξε».

Για την αλλαγή του Έσε και την κατάστασή του: «Δεν έχουμε νέα για την κατάστασή του. Θα τον εξετάσουν οι γιατροί. Είναι ήρεμος στα αποδυτήρια. Φάνηκε η κακή εικόνα μας και αν αυτό έχει να κάνει με την απουσία του Έσε δεν το ξέρω. Σίγουρα δεν μας βοήθησε το ότι βγήκε. Δεχτήκαμε ένα γκολ ενώ πριν δεν κινδυνεύσαμε. Σίγουρα δεν βοήθησε η απουσία του».

Για το γεγονός ότι σκόραραν οι μεταγραφές: «Σίγουρα είναι σημαντικό να βάζουμε γκολ. Δεν έχει σημασία ποιος θα το βάλει. Είναι θετικό σημάδι το ότι έχουμε παίκτες που πρέπει να σκοράρουν. Ωστόσο και αυτοί πρέπει να βελτιωθούν. Ο Βέλντε ήταν εξαιρετικός επιθετικά αλλά πρέπει να βελτιώσει την αμυντική του συμμετοχή και ο Γιάρεμτσουκ τη φυσική του κατάσταση».

Για το αν είναι προτεραιότητα ένα δημιουργικός παίκτης: «Τι πιστεύετε (γελώντας); Στα πρώτα 25 λεπτά η ομάδα ήταν πλήρης και δημιουργική. Θα θέλαμε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Η αγορά είναι ανοιχτή και μπορεί να έχουμε προσθήκες. Όμως η ομάδα που υπάρχει έχει τις βλέψεις να παίξει αν παίξει όπως και στο πρώτο μέρος».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ