Μεντιλίμπαρ: «Κερδίσαμε δύσκολα και με αρκετή τύχη»

Μεντιλίμπαρ: «Κερδίσαμε δύσκολα και με αρκετή τύχη»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Athens Kallithea αλλά και για τον τραυματισμό του Έσε.

Ο Ολυμπιακός νίκησε πολύ δύσκολα με 2-1 την Athens Kallithea και έκανε το δύο στα δύο στη Super League, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να μην μένει ικανοποιημένος κυρίως από την εμφάνιση του δεύτερου μέρους.

Διαβάστε επίσης: Τώρα όλα είναι καλά; Παναθηναϊκός και Λεβαδειακός «συμφώνησαν»… (pic, vids)

Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ:

Για το ματς: «Η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι έγιναν τα πάντα. Στην αρχή είμασταν κυρίαρχοι, τους πιέσαμε, ήταν ένα πολύ καλό ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν το ανάποδο, εκείνοι μας δυσκόλεψαν, μας πίεσαν, ήταν κυρίαρχοι και εν τέλει κερδίσαμε δύσκολα και με αρκετή τύχη»

Για το αν επηρέασε την ομάδα ο τραυματισμός του Έσε: «Η αλήθεια είναι ότι η απόδοση είχε αρχίσει να πέφτει πριν το ημίχρονο. Δεν έχει να κάνει ο τραυματισμός του Έσε αλλά το γεγονός ότι μπήκαν δύο παίκτες που δεν έχουν κάνει προετοιμασία μαζί μας, ίσως ναι επηρεαστήκαμε. Κάτι ένιωσε, περιμένουμε τη διάγνωση των γιατρών, δεν έχουμε εικόνα»

Για τον Κάρμο: «Τον θέλαμε πριν την προετοιμασία, δεν τον είχαμε αλλά το παλέψαμε και τον πήραμε πίσω γιατί μας βοήθησε πολύ πέρσι και ελπίζω το ίδιο και φέτος»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ