Άρης: Φουλάρει για αριστερό μπακ και φορ

Άρης: Φουλάρει για αριστερό μπακ και φορ

Η απόκτηση ποδοσφαιριστών στις συγκεκριμένες θέσεις αποτελούν προτεραιότητα για τους ανθρώπους του Άρη, προκειμένου να καλύψουν τα κενά στο ρόστερ της ομάδας τους.

Ο Άρης πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, οι άνθρωποι του, όμως, συνεχίζουν, παράλληλα και την προσπάθεια για την ενίσχυση του ρόστερ του.

Προτεραιότητα για τους κιτρινόμαυρους αποτελεί η απόκτηση ενός αριστερού μπακ και ενός φορ. Σε ότι αφορά το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Άρης θα επιλέξει έναν παίκτη, που θα πλαισιώσει τον Φρίντεκ, ενώ δεν έχει εγκαταλείψει ακόμα την περίπτωση του Γιόναθαν Σίλβα.

Διαβάστε επίσης: Ο βασικός Μπιανκόν και το πλάνο του «Μέντι»

Ακόμα, ο Άρης χρειάζεται έναν ποδοσφαιριστή που μαζί με τους Μορόν και Σαμόρα, θα συνθέσουν μια τριάδα στην επίθεση. Ο Αραούχο είναι στη λίστα των κιτρινόμαυρων, όμως, δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας τους. Οι άνθρωποι του Άρη βρίσκονται σε επαφές, σύμφωνα με πληροφορίες, με δυο –τρεις παίκτες.

Τέλος, υπό προϋποθέσεις ο Άρης μπορεί να κινηθεί για την απόκτηση ενός εξτρέμ και ενός επιτελικού μέσου, που δεν αποτελούν, όμως, προτεραιότητα. Οι κιτρινόμαυροι θα προχωρήσουν σε μεταγραφές στις συγκεκριμένες θέσεις, μόνο, αν βρεθούν κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις παικτών, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ