«Πρόταση της ΑΕΚ για τον Ανταλιάλι της Γαλατάσαραϊ»

«Πρόταση της ΑΕΚ για τον Ανταλιάλι της Γαλατάσαραϊ»

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση στον 29χρονο χαφ Ταϊλάν Ανταλιάλι, ο οποίος θέλει να αποχωρήσει από την Γαλατάσαραϊ και να ενταχτεί στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα

Πρόταση της ΑΕΚ στην Γαλατάσαραϊ για την απόκτηση του Ταϊλάν Ανταλιάλι, αποκαλύπτουν σήμερα τουρκικά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με πηγές από την γειτονική χώρα, η Ένωση  και η Σαμσουνσπόρ έχουν καταθέσει πρόταση στους Πρωταθλητές Τουρκίας για τον 29χρονο κεντρικό χαφ και εκείνος παρουσιάζεται να προτιμά τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ, παρ’ όλο που αγωνίστηκε ως δανεικός πέρυσι στην ομάδα της Σαμψούντας.

Διαβάστε επίσης: Ο βασικός Μπιανκόν και το πλάνο του «Μέντι»

Σημειώνεται πάντως ότι η τελευταία πιέζει για να κάνει ξανά δικό της τον παίκτη και έχει προβάδισμα, αφού οι δικές της επαφές με τη Γαλατά είναι πιο προχωρημένες.

Ο Ανταλιάλι αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου και πριν αποκτηθεί το 2019 από τη Γαλατασαράι είχε φορέσει τις φανέλες των Μπούρσασπορ, Γκεντσλερμπιρλίγκι, Χατσετέπε και Ερζουρούμσπορ.

Με τη φανέλα της «τσιμ-μπομ» μετράει συνολικά 102 συμμετοχές (2 γκολ, 8 ασίστ) και προέρχεται από μια σεζόν με 26 παιχνίδια (2 γκολ, 1 ασίστ) ως δανεικός στη Σάμσουνσπορ.

Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Τουρκίας, ενώ μετράει και 9 συμμετοχές με την Ανδρών, όπου έκανε ντεμπούτο τον Μάρτιο του 2021.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ