Σορετίρε: «Γι’ αυτό ήρθα στον ΠΑΟΚ – Απόλαυσα το ντεμπούτο μου»

Σορετίρε: «Γι’ αυτό ήρθα στον ΠΑΟΚ – Απόλαυσα το ντεμπούτο μου»

Ο Σόλα Σορετίρε μίλησε για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη στην Τούμπα επικρατώντας με 2-0 του Παναιτωλικού.

Ντεμπούτο για τους Θεσσαλονικείς έκανε ο Σόλα Σορετίρε, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της NOVA για τις εντυπώσεις του, αλλά και για την απόφασή του να πάει στον ΠΑΟΚ.

Οι δηλώσεις του Σόλα Σορετίρε:

Για το ντεμπούτο του: «Το περίμενα από την πρώτη ήμερε που ήρθα. Ήθελα όμως πρώτα να γίνω μέρος της ομάδας να έρθω σε καλή φυσική κατάσταση και σήμερα πήρα την ευκαιρία. Είμαι χαρούμενος για είναι… τρελοί οι οπαδοί μας και το απόλαυσα ειλικρινά».

Είμαι ευγνώμων στον προπονητή που μου έδωσε την ευκαιρία σχετικά νωρίς μέσα στη σεζόν. Είχα ευκαιρίες να σκοράρω, νιώθω καλά, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και εμείς θέλουμε κι άλλες νίκες στη συνέχεια».

Για την απόφασή του να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Ήταν μια μεγάλη απόφαση για μένα να φύγω για πρώτη φορά από τη χώρα μου. Ήρθα στην Ελλάδα, βρήκα εδώ πολύ ζέστη. Μίλησα πριν πάρω την τελική μου απόφαση με αρκετό κόσμο από το σταφ του ΠΑΟΚ, με νυν παίκτες του ρόστερ, με κάποιους πρώην, ενώ είδα και πολλά βίντεο από την περσινή σεζόν που η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα. Έτσι πήρα την καλύτερη απόφαση και είμαι δικαιωμένος γι’ αυτό. Θα παλέψω να βοηθήσω την ομάδα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ