Μπακασέτας: «Δεν παίξαμε καθόλου καλά και δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες – Να είμαστε θετικοί με Λανς»

Μπακασέτας: «Δεν παίξαμε καθόλου καλά και δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες – Να είμαστε θετικοί με Λανς»

Ο Τάσος Μπακασέτας σχολίασε την εμφάνιση του Παναθηναϊκου κόντρα στον Λεβαδειακό και αναφέρθηκε στο μεγάλο παιχνίδι με τη Λανς.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ και πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα αν και προβλημάτισε με την απόδοσή του.

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε μετά το παιχνίδι για την κακή εικόνα της ομάδας του, αλλά και για το σπουδαίο ματς με τη Λανς το οποίο ακολουθεί.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη νίκη της Κ19, η εντολή Μαρινάκη, ο στόχος και η συγκλονιστική επιστολή – υπόκλιση της Φλαμένγκο

Όσα είπε ο Μπακασέτας:

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: «Δεν παίξαμε καθόλου καλά και δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Χάσαμε πολλές δεύτερες μπάλες. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ, θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό, και να είμαστε πιο επιθετικοί. Το πιο σημαντικό είναι ακόμα και αν δεν παίζεις καλά να παίρνεις τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και εμείς το καταφέραμε».

Για το αν η αναμέτρηση με τη Λανς επηρέασε το μυαλό τους: «Ξέραμε ότι είχαμε μπροστά μας ενα σημαντικό παιχνίδι, έπρεπε να είμαστε πιο δημιουργικοί και κάνουμε την αυτοκριτική μας. Τουλάχιστον όπως είπα πριν καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το μεγάλο ματς με τους Γάλλους: «Ένα τέτοιο παιχνίδι θέλει να παίζει κάθε ποδοσφαιριστής. Έχουμε έναν στόχο μπροστά μας, να μπούμε στο Europa. Έχουμε ένα σκορ που μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε θετικοί και θα δώσουμε τα πάντα ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας και να μπούμε στο Europa».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ