Πετράκης: «Πληρώσαμε τον τρόπο που μπήκαμε στο δεύτερο μέρος»

Πετράκης: «Πληρώσαμε τον τρόπο που μπήκαμε στο δεύτερο μέρος»

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε για την ήττα του Παναιτωλικού από τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναιτωλικός άντεξε για ένα ημίχρονο κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά εν τέλει ηττήθηκε με 2-1 παραμένοντας χωρίς νίκη.

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε για το παιχνίδι τονίζοντας πως η ομάδα του ήταν ανταγωνιστική, ενώ στάθηκε στο κακό ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Πετράκης:

Για το παιχνίδι: «Θέλω να πω η δουλειά μας ήταν από την αρχή πολύ δύσκολη, θεωρώ όμως στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και ελέγχαμε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι οι προϋποθέσεις που είχαμε για φάσεις ήταν περισσότερες από τον ΠΑΟΚ, είχαμε τα χαρακτηριστικά που θέλω να έχουμε σαν ομάδα, πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι.

Πληρώσαμε τον τρόπο που μπήκαμε στο δεύτερο μέρος, μείναμε στα αποδυτήρια, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε νωρίς και σε συνδυασμό με τις αλλαγές του ΠΑΟΚ με ποιότητα και με την αλλαγή σχηματισμού που δεν μας βοήθησε και είχε και άλλες ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ. Κρατάμε το πρώτο μέρος. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ».

Για το αν στο καθοριστικό 1-0 που ήρθε από δεξιό μπακ, φάνηκε η ποιότητα του ρόστερ του ΠΑΟΚ: «Ο Σάστρε και στο πρώτο μέρος αγωνιζόταν, αλλά δεν απείλησε, κάτι δεν κάναμε καλά και μας απείλησε και πέτυχε το γκολ. Δεν παίζει μία ομάδα μόνο, παίζουν δύο. Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες και μας απείλησε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ