Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 1-0: Λυτρωτής Σπόραρ για τους πράσινους στο 96′ (vids)

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 1-0: Λυτρωτής Σπόραρ για τους πράσινους στο 96′ (vids)

Το γκολ του Σπόραρ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων γλίτωσε από τα χειρότερα τον Παναθηναϊκό (1-0 τον Λεβαδειακό) που είχε το μυαλό του στη ρεβάνς με τη Λανς. Άγριες αποδοκιμασίες στο φινάλε.

Ο Παναθηναϊκός αν και προβλημάτισε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με την εικόνα του, βρήκε γκολ «λύτρωση» με τον Αντράζ Σπόραρ στο 96ο λεπτό και επιβλήθηκε του Λεβαδειακού με 1-0 στο ΟΑΚΑ, για την 2η αγωνιστική της Super League.

Έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο της ομάδας τόσο στο τέλος του ημιχρόνου, όσο στο τέλος του παιχνιδιού.

Ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 1ο λεπτό είχε δοκάρι με τον Γιαννιώτα, στην πρώτη μεγάλη φάση του παιχνιδιού.

Οι πράσινοι δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα, με την Λιβαδειά να πιέζει ψηλά και να χαλάει το build up της ομάδας του Ντιέγκο Αλόνσο, που απάντησε με τον Γερεμέγεφ στο 9ο λεπτό, με τον Σουηδό να αστοχεί σε τετ α τετ.

Την πιο μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο έχασε ο Τσέριν που έπειτα από πολύ όμορφη κυκλοφορία της μπάλας, βγήκε απέναντι από τον κίπερ του Λεβαδειακού, ο οποίος τον νίκησε, κρατώντας το 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι ήταν ακόμα πιο ασύνδετοι, με τον Λεβαδειακό να παίρνει μέτρα στο γήπεδο, να σκοράρει στο 55ο λεπτό με τον Γιαννιώτα, το γκολ όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ, το οποίο ήταν πολύ οριακό.
Σε εκείνο το σημείο ο Αλόνσο αποφάσισε να γυρίσει το σύστημα του σε 4-4-2, βάζοντας τον Σπόραρ παρτενέρ του Γερεμέγεφ, θέλοντας να γεμίσει την περιοχή με την μπάλα ωστόσο να μην φτάνει εύκολα στην περιοχή για τους πράσινους.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως ο Παναθηναϊκός πάει για το «γκρεμό» στο 96ο λεπτό ήρθε από το πουθενά ο Σπόραρ να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από κοντινή απόσταση, λυτρώνοντας την ομάδα του και οδηγώντας στην στο πρώτο τρίποντο της σεζόν.

O κόσμος του Παναθηναϊκού ξέσπασε σε έντονες αποδοκιμασίες με το τέλος του παιχνιδιού, δείχνοντας έτσι την έντονη δυσαρέσκειά του για την εικόνα της ομάδας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ