Kicker: «Εχει συμφωνήσει με τον Ντουά η ΑΕΚ – Κοντά στα πέντε εκατ. ευρώ η συμφωνία και με Λουντογκόρετς»

Kicker: «Εχει συμφωνήσει με τον Ντουά η ΑΕΚ – Κοντά στα πέντε εκατ. ευρώ η συμφωνία και με Λουντογκόρετς»

Σύμφωνα με το Kicker η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Κουαντό Ντουά από τη Λουντογκόρετς καθώς πλέον είναι κοντά σε deal με όλες τις πλευρές.

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η απόκτηση του Κουαντό Ντουά για την ΑΕΚ! Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Kicker, η Ένωση έχει συμφωνήσει με τον διεθνή Ελβετό επιθετικό και πλέον υπάρχουν επαφές με την Λουντογκόρετς για να τελειώσει το deal το οποίο βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

«Έπειτα από αρκετές προσπάθειες των Ελλήνων, φαίνεται πλέον να έχει βρεθεί βάση διαπραγμάτευσης μεταξύ της ΑΕΚ και της Λουντογκόρετς ενώ από την ΑΕΚ έχουν συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον Ντουά», σημειώνει το γερμανικό περιοδικό. Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης και στο ποσό με το οποίο εκτιμάται πως θα κλείσει η μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης: Πυροδότησε τη «βόμβα» Κάρμο ο Ολυμπιακός (pic)

Όπως υπογραμμίζει το Kicker λοιπόν, η ΑΕΚ και η Λουντογκόρετς αναμένεται να τα βρουν πιθανότατα κοντά στα πέντε εκατ. ευρώ συν τα μπόνους. Μάλιστα τονίζει ότι η Νυρεμβέργη, που είχε πουλήσει τον Ντουά στη Λουντογκόρετς έναντι 3,5 εκατ. ευρώ το περσινό καλοκαίρι, κατέχει ποσοστό μεταπώλησης σχεδόν 20% και άρα θα πάρει περίπου ένα εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ