«Συμφώνησε με Λουντογκόρετς για Ντουά η ΑΕΚ, δεν τα έχει βρει ακόμη με τον παίκτη»

«Συμφώνησε με Λουντογκόρετς για Ντουά η ΑΕΚ, δεν τα έχει βρει ακόμη με τον παίκτη»

Ο Κουαντό Ντουά φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για την επίθεση, με την Ένωση να τα έχει βρει με τη Λουντογκόρετς όπως αναφέρουν στη Βουλγαρία αλλά όχι με τον παίκτη.

Το θέμα του σέντερ φορ είναι αυτό που «καίει» την ΑΕΚ η οποία πέρα από τον Λιβάι Γκαρσία δεν έχει άλλον παίκτη για την κορυφή της επίθεσης. Η Ένωση έχει αργήσει στη συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Βουλγαρία έχει εντοπίσει τον εκλεκτό της και αυτός είναι ο Κουαντό Ντουά.

Ο 27χρονος φορ της Λουντογκόρετς που είναι διεθνής με την Εθνική Ελβετίας είναι ο παίκτης που προσπαθεί να πάρει ο Δικέφαλος σύμφωνα με το «actualno.com». «Ανθρωποι της ΑΕΚ βρέθηκαν στις εξέδρες του »Λουντογκόρετς Αρένα» στο Ραζγκράντ και είδαν το ματς με την Πετροκούμπ για τα play offs του Europa League καθώς υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από την ελληνική ομάδα», αναφέρεται συγκεκριμένα.

Διαβάστε επίσης: Μέρα… Κάρμο στον Ολυμπιακό!

Το δημοσίευμα αποκαλύπτει επίσης πως η ΑΕΚ τα έχει βρει με την ομάδα, αλλά όχι με τον ποδοσφαιριστή: «Οι διοικήσεις ΑΕΚ και Λουντογκόρετς έχουν καταλήξει σε συμφωνία για τον παίκτη», γράφουν και προσθέτουν πως «τα πάντα για το deal έχουν καθοριστεί, αλλά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής καθυστερεί την οριστικοποίησή του, καθώς δεν μπορεί να έρθει σε συμφωνία με τα αφεντικά της αθηναϊκής ομάδας για τους προσωπικούς του όρους. Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών συνεχίζονται και αναμένεται τις επόμενες μέρες να ολοκληρωθούν και ο Ντούα να φορέσει την ομάδα της ΑΕΚ».

Ο Ντουά έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 με τους Βούλγαρους και πέρσι είχε 37 συμμετοχές με 15 γκολ και έξι ασίστ αν και έχασε αρκετά ματς στην αρχή της σεζόν λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Τα όσα έκανε πέρσι τον έφεραν στην αποστολή της Εθνικής Ελβετίας για το Euro όπου σκόραρε μάλιστα στο παιχνίδι με την Ουγγαρία. Η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα τρία εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ