Το ερωτηματικό στην άμυνα, ο Ντάνι Γκαρθία και ο… Κάρμο

Το ερωτηματικό στην άμυνα, ο Ντάνι Γκαρθία και ο… Κάρμο

Πως παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2Χ2 κόντρα στην Καλλιθέα.

Με 19 παίκτες στην αποστολή του ο Ολυμπιακός για τον αυριανό αγώνα με την Καλλιθέα, το πρώτο επίσημο εντός έδρας της νέας σεζόν, καθώς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν μπορεί να υπολογίζει στα αστεράκια που βρίσκονται με την Κ19 στην Βραζιλία και έδωσαν χθες το βράδυ στο θρυλικό Μαρακανά τη «μάχη» τους κόντρα στην Φλαμένγκο για το Διηπειρωτικό Κ20, λυγίζοντας στις καθυστερήσεις.

Με τους Κουτσίδη, Παπακανέλλο, Μπακούλα, Μουζακίτη και Κωστούλα να είναι αναγκαστικά εκτός αποστολή και τον Ρέτσο να μην μπορεί να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αποκόμισε παραμονές του αγώνα στον Βόλο, ο Ολυμπιακός δεν συμπληρώνει καν 20αδα.

Διαβάστε επίσης: Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς…

Ο 20ος βεβαίως θα είναι στο γήπεδο και θα παρακολουθήσει την ομάδα του στην προσπάθεια για το 2Χ2. Ο λόγος για τον Νταβίντ Κάρμο που είναι στην Αθήνα, πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και απομένουν τα διαδικαστικά για την επισημοποίηση του mega deal που έφερε εις πέρας με τις ενέργειες του ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα περιμένει αναφορικά με την 11αδα για το βασικό σχήμα την τελευταία δοκιμή του Μπιανκόν και αν όπως αναμένεται είναι καλά τότε, περνώντας και το τελικό τεστ θα μπει στο βασικό σχήμα για να αποτελεί ξανά, όπως και στον Βόλο, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού μαζί με τον Πιρόλα.

Από εκεί και πέρα; Τζολάκης, Ροντινέι, Ορτέγκα συμπληρώνουν την αμυντική γραμμή, Έσε, Ντόη, Τσικίνιο στον άξονα με τον Στάμενιτς να έχει τις πιθανότητες του και μπροστά Βέλντε, Μαρτίνς και Ελ Καμπί. Αν πάντως ο Μπιανκόν δεν κριθεί 100% έτοιμος τότε ο Ντόη θα μετατοπιστεί στα μετόπισθεν και ο Στάμενιτς θα ξεκινήσει από την αρχή.

Το ευχάριστο συνάμα για τον Μεντιλίμπαρ είναι πως ο Ντάνι Γκαρθία μετά τον τραυματισμό του στην προετοιμασία που τον άφησε πάνω από ένα μήνα εκτός δράσης, είναι πανέτοιμος και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής κάνοντας το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ