Άρης: Τα είπαν για τις μεταγραφές

Άρης: Τα είπαν για τις μεταγραφές

Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων έθεσαν επί τάπητος το θέμα της ενίσχυσης, στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή στις Σέρρες, ενώ προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός αριστερού μπακ και ενός επιθετικού.

Οι άνθρωποι του Άρη εντείνουν τις προσπάθειες τους, προκειμένου να ολοκληρώσουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, ενώ στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή στις Σέρρες, έγινε και τετ α τετ ανάμεσα στον Άκη Μάντζιο και τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Οι δυο άντρες αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στην ενίσχυση του ρόστερ, ενώ προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός επιθετικού και εντός αριστερού μπακ.

Διαβάστε επίσης: Μέρα… Κάρμο στον Ολυμπιακό!

Ακόμα, δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο ο Άρης να κινηθεί, υπό προϋποθέσεις, για ακόμα έναν αμυντικό χαφ και έναν εξτρέμ. Αυτό, όμως, θα συμβεί μόνο αν βρεθεί ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Θα πρέπει, επίσης, να σημειωθεί ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης πήγε και στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα στις Σέρρες και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του Άρη, για τη νίκη τους επί του Πανσερραϊκού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ