Μάντζιος: «Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ»

Μάντζιος: «Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ»

Όσα είπε ο Άκης Μάντζιος μετά τη νίκη του Άρη απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Ο Άρης πήρε την πρώτη του νίκη στη Stoiximan Super League, καταφέρνοντας να φύγει με το διπλό από την έδρα του Πανσερραϊκού, χάρη στο γκολ του Σιφουέντες.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Άκης Μάντζιος μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για τη νίκη της ομάδας του, αναφέροντας πως θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα γκολ.

Διαβάστε επίσης: «Πετάει» για Ελλάδα ο Κάρμο – Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την Κυριακή τη μεγάλη επιστροφή

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Η νίκη ήταν το ζητούμενο σήμερα, απέναντι σε ένα δύσκολο γήπεδο και αντίπαλο. Ξέραμε πως θα αμυνθεί σε όλο το γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο σε κάποιο διάστημα δεν ήμασταν καλοί, δεν είχαμε τον ρυθμό που θα θέλαμε, παίζαμε αργά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο και σε κάποια σημεία στο πρώτο είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε περισσότερα γκολ. Το σημαντικό είναι η νίκη, η εμφάνιση και συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο που και σήμερα μας ακολούθησε και μας βοήθησε πάρα πολύ».

Για το αν υπήρξε βελτίωση σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι:

«Ναι. Θεωρώ πως ήμασταν σήμερα πιο δημιουργικοί, κάναμε πολλές φάσεις κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, θέλουμε όμως ακόμα πράγματα να βελτιώσουμε, είμαστε μια καινούργια ομάδα, αλλά το καλό είναι πως έχουμε καλούς παίκτες με προσωπικότητα και αυτό φάνηκε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ