Με Μιγκέλ Λουίς η αποστολή του Παναιτωλικού ενόψει ΠΑΟΚ

Με Μιγκέλ Λουίς η αποστολή του Παναιτωλικού ενόψει ΠΑΟΚ

Ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή του Παναιτωλικού για τον αυριανό (25/8, 20:30) αγώνα με τον ΠΑΟΚ και σε αυτή βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς Μιγκέλ Λουίς.

Την αποστολή του Παναιτωλικού για τον αυριανό (25/8, 20:30) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Superleague, ανακοίνωσε ο Γιάννης Πετράκης.

Στα πλάνα του έμπειρου τεχνικού περιλαμβάνεται για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Μιγκέλ Λουίς, ενώ αντίθετα δεν είναι ακόμη έτοιμος ο Αντρές Ρόα, που αποτελεί το τελευταίο -χρονικά- μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Αγρινίου.

Διαβάστε επίσης: Ποια είναι η Φλαμένγκο που αντιμετωπίζει απόψε ο Ολυμπιακός στον τελικό του Διηπειρωτικού Κ20 (pics,vids)

Θα απουσιάσει ο Σιέλης, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Λαμία, αλλά είναι διαθέσιμος είναι ο Μλάντεν, ο οποίος εξέτισε την ποινή που «κουβαλούσε» από πέρυσι.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού:

Μπελεβώνης, Μπουζούκης, Τσελίκοβιτς, Τσάβες, Ντίας, Γαλιάτσος, Κακιώνης, Κοντούρης, Λαχούντ, Λιάβας, Λομόνακο, Λουΐς, Μαϊντέβατς, Μάνος, Μαυρίας, Μλάντεν, Νικολάου, Παντελάκης, Πέρες, Στεργιάκης, Τορεχόν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ