Άρης: Με Σιφουέντες, Ντιαντί και Σίστο κόντρα στον Πανσερραϊκό

Άρης: Με Σιφουέντες, Ντιαντί και Σίστο κόντρα στον Πανσερραϊκό

Ο χαφ από το Εκουαδόρ, ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός και ο Δανός αριστερός εξτρέμ θα είναι τα τρία νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Άρη στο σημερινό (24/8, 20.00) παιχνίδι στις Σέρρες, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με τρεις αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με την αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, θα αγωνιστεί ο Άρης στη σημερινή (24/8, 20.00) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό. Συγκεκριμένα ο Σιφουέντες θα αντικαταστήσει τον Μοντόγια στα χαφ, ο Ντιαντί τον Φετφατζίδη στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής και ο Σίστο τον Σαβέιρο, ως αριστερός εξτρέμ.

Ο Άκης Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Μάγιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φρίντεκ το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Βέλεθ θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Μεντιλίμπαρ κατέκτησε Διηπειρωτικό με τη Σεβίλλη! (pic, vid)

Οι Σιφουέντες και Μόντσου θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Ντιαντί θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σίστο στην αριστερή και ο Γκαρθία πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σίντκλεφ, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Νταρίντα, Πάρντο, Σαβέιρο, Σαμόρα και Φετφατζίδης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ