Γκόμες: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα τεράστιο club με μεγάλη ιστορία» (vid)

Γκόμες: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα τεράστιο club με μεγάλη ιστορία» (vid)

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «Δικεφάλου», Τζόναθαν Γκόμες.

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι εδώ και λίγες ώρες ο Τζόναθαν Γκόμες.

Ο νέος ακραίος αμυντικός του «Δικεφάλου» έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη μεταγραφή του, μιλώντας στο κανάλι της ομάδας για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον σύλλογο.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Μεντιλίμπαρ κατέκτησε Διηπειρωτικό με τη Σεβίλλη! (pic, vid)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πρώτα από όλα σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το ξεκίνημα μου σε ένα τεράστιο club με μεγάλη ιστορία. Ανυπομονώ να κάνω την αρχή, να συναντήσω τους παίκτες και τους φίλους της ομάδας, και να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ».

Για τα όσα έμαθε για τον σύλλογο πριν υπογράψει: «Πρόκειται για ένα club γνωστό παγκοσμίως. Φυσικά κι είχα ακούσει την ομάδα. Έχω κάνει την έρευνα μου. Είδα video με τους φιλάθλους της ομάδας, το γήπεδο και του τρόπου που παίζει η ομάδα. Όλα με εντυπωσίασαν και ήθελα να έρθω εδώ».

Για τα όσα μπορεί να δώσει ο ίδιος στο γήπεδο: «Για όσους δεν με ξέρουν, είμαι ένας ακραίος μπακ που επιτίθεται. Είμαι σταθερός στα αμυντικά μου καθήκοντα. Πρώτα αμύνομαι, αλλά μου αρέσει να συμμετέχω στην επίθεση με όποιον τρόπο μπορώ. Προφανώς δεν έρχομαι με πολύ χρόνο στα πόδια μου, αλλά είμαι εδώ για να προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα».

Για τους στόχους και τα όνειρα του: «Νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός θα γίνομαι καλύτερος, αλλά ειλικρινά, θέλω πρώτιστα να βοηθήσω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ. Θεωρώ πως ο στόχος της ομάδας είναι να επαναλάβουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ανυπομονώ να βιώσω την ατμόσφαιρα της γεμάτης Τούμπας. Ευτυχώς θα τη βιώσω σήμερα (σ.σ. την αναμέτρηση με τη Σάμροκ Ρόβερς). Όπως είπα έχω δει video, αλλά στο γήπεδο φυσικά είναι ακόμα πιο έντονο κι ελπίζω σύντομα να το ζήσω εντός αγωνιστικού χώρου, ως κάτι “τρελός”».

Για το αν έχει δεχθεί μηνύματα από τον κόσμο ,και τη θα ήθελε να τους απαντήσει: «Ξέρω ότι αποτελούν μεγάλο κομμάτι αυτού του συλλόγου. Αυτό που θέλω να τους πω είναι ότι τους ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα, ελπίζω να σας δω σύντομα και να σας προσφέρουμε μαζί με την ομάδα χαρές».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ