Άρης: Με Νταρίντα και Σίστο κόντρα στον Πανσερραϊκό

Άρης: Με Νταρίντα και Σίστο κόντρα στον Πανσερραϊκό

Ο Τσέχος μέσος και ο Δανός αριστερός εξτρέμ είναι τα νέα πρόσωπα στην αποστολή του Άρη, ενόψει του αυριανού (24/8) εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα των Σερρών, ενώ εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Ζουλ και Σουλεϊμάνοφ.

Η προετοιμασία του Άρη για την αυριανή (24/8) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε τους Πιονέ Σιστόν και Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ ο Τσέχος χαφ εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του. Αντίθετα, παραμένουν εκτός οι τιμωρημένοι Ζουλ και Σουλεϊμάνοφ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό (24/08), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Sidklev, Hugo Mallo, Montoya, Frydek, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Fran Velez, Darida, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Saverio, Zamora, Diandy, Loren Moron, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Suleymanov, Jean Jules Mvondo (τιμωρημένοι), Fattore, Pavicic, Κυριαζής, Αγοραστός».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ