Οντουμπάτζο: «Ήθελα πολύ να έρθω στην ΑΕΚ – Η ατμόσφαιρα στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι… τρομακτική»

Οντουμπάτζο: «Ήθελα πολύ να έρθω στην ΑΕΚ – Η ατμόσφαιρα στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι… τρομακτική»

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο μίλησε για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, αλλά και για το πώς έβλεπε την ομάδα ως αντίπαλος.

Για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, για την ατμόσφαιρα στην «Opap Arena» και για το ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα μίλησε στην Cosmote TV ο Μόουζες Οντουμπάτζο ενόψει της αναμέτρησης με τη Λαμία.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Κάρμο: Εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Πόρτο με τη Ρίο Άβε

Όσα είπε ο Οντουμπάτζο:

Για τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ:

«Κατ’ αρχάς, ήταν μια σημαντική νίκη. Ξέραμε ότι ως ομάδα ήμασταν απογοητευμένοι από την προηγούμενη εβδομάδα, για την οποία δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες. Και το κύριο μέλημά μας ήταν να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα καλά και αυτό κάναμε».

Για την αντίδραση της ομάδας, έπειτα από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό:

«Είμαι εδώ περίπου έναν μήνα και το βλέπω ήδη αυτό. Τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξα απέναντι στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα και μπορούσα να διαπιστώσω ότι υπάρχουν δυνατά χαρακτηριστικά εδώ. Ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι η χρονιά που θα νικήσουμε».

Για την ένταση στο παιχνίδι της ΑΕΚ κι αν φιλοδοξούν να έχει μεγαλύτερη διάρκεια:

«Ναι φυσικά. Έχουμε νέους παίκτες, κόσμο που προσπαθεί να προσαρμοστεί και να καταλάβει τις τακτικές του προπονητή. Είναι μια διαδικασία, ξέρετε. Το πρωτάθλημα δεν είναι ένα ή δύο παιχνίδια, η σεζόν τελειώνει σε οκτώ – εννιά μήνες. Οπότε, πρέπει να απολαύσουμε το ταξίδι, να έρθουμε ακόμη πιο κοντά ως ομάδα και να δουλεύουμε σκληρά καθημερινά. Τα υπόλοιπα θα έρθουν».

Για το τι θα πρέπει να κάνει η ΑΕΚ, προκειμένου να πάρει τη νίκη απέναντι στη Λαμία:

«Νομίζω ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε τα ίδια πράγματα που κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι. Να παίξουμε με ένταση και όταν θα το κάνουμε αυτό σε περίοδο φορμαρίσματος, θα έχουμε μια τρομακτική ομάδα. Οπότε, ελπίζουμε να επαναλάβουμε την εμφάνιση της περασμένης Κυριακής».

Για το story της μεταγραφής του στην ΑΕΚ:

«Ναι, μου ήρθε τελείως αναπάντεχα. Την περασμένη σεζόν μπορεί να έπαιξα απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά δεν μίλησα με τον προπονητή. Κάθε φορά που βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο τα δίνω όλα. Και όταν τελείωσε η σεζόν, ήρθε ο ατζέντης μου και μου είπε ότι υπήρχε η πιθανότητα η ΑΕΚ να ενδιαφερθεί για εσένα. Και ένιωσα έκπληξη! Και όπως περνούσε το καλοκαίρι, έγινε πιο συγκεκριμένο ότι ο προπονητής με ήθελε στην ομάδα, ήθελε να βοηθήσω. Και όταν έγινε συγκεκριμένο, έβαλα όλη μου την προσπάθεια για να έρθω, ήθελα πολύ να έρθω εδώ. Να είμαι σε μία μεγαλύτερη ομάδα, κάποιος μπορεί να διαφωνήσει, αλλά για εμένα είναι μια μεγαλύτερη ομάδα. Μία από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Έφυγα από την Αγγλία για να κερδίσω κάτι, να ανταγωνίζομαι για τίτλους, να είμαι σε μια ανταγωνιστική ομάδα. Και αισθάνθηκα ότι εδώ είναι το καλύτερο μέρος για εμένα, προκειμένου να πετύχω αυτούς τους στόχους. Και τώρα εξαρτάται από εμένα, να ανταποδώσω στον προπονητή την πίστη που έδειξε σε εμένα, προκειμένου να με φέρει εδώ».

Για το γεγονός ότι έκανε ντεμπούτο με τον ΟΦΗ μπροστά σε άδειες εξέδρες, αλλά αν επιλεγεί απέναντι στην Λαμία, είτε ως βασικός είτε ως αναπληρωματικός, θα παίξει μπροστά σε κόσμο στην OPAP Arena:

«Η ατμόσφαιρα του γηπέδου είναι πολύ ωραία. Όταν έπαιξα σε αυτό το γήπεδο πρόπερσι, τη σεζόν που η ομάδα κατέκτησε το νταμπλ, η ατμόσφαιρα ήταν… τρομακτική για κάθε αντίπαλο που ερχόταν εδώ. Και πέρυσι, ήταν κάτι παρόμοιο. Ήμουν στις εξέδρες στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι, που προσπαθήσαμε για το all in. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους, αυτή τη φορά με τη φανέλα του γηπεδούχου!»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ