Εξελίξεις με Κάρμο: Εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Πόρτο με τη Ρίο Άβε

Εξελίξεις με Κάρμο: Εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Πόρτο με τη Ρίο Άβε

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός δεν βρίσκεται στην αποστολή της Πόρτο για το παιχνίδι με τη Ρίο Άβε και... μετράει αντίστροφα για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Νταβίντ Κάρμο, καθώς όπως αποκάλυψε ο προπονητής της Πόρτο, Βίτορ Μπρούνο, ο Ανγκολέζος σέντερ μπακ δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της πορτογαλικής ομάδας για το αυριανό παιχνίδι με την Ρίο Άβε (24/8).

«Δεν είναι στη λίστα εκείνων που κλήθηκαν για το παιχνίδι», απάντησε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός σε σχετική ερώτηση που του έγινε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Ρίο Άβε.

Μια απάντηση που έρχεται λίγες ώρες μετά τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, τα οποία εμφάνιζαν τον Νταβίντ Κάρμο έτοιμο να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό και να τεθεί ξανά στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ από τη χώρα της Ιβηρικής, είναι πλέον θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του υψηλόσωμου κεντρικού αμυντικού στους Πειραιώτες, με τους Ερυθρόλευκους να βρίσκονται πολύ κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή.

Μια μεταγραφή γίνεται με προσωπικές ενέργειες του ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, που κάνει τα πάντα για να δυναμώσει η ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, δεν αποκλείεται μάλιστα ο Νταβίντ Κάρμο να δώσει το «παρών» στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης» στο παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας (26/8) με την Athens Kallithea, για την δεύτερη αγωνιστική της Super League.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ