«Τελευταίος αγώνας του Κάρμο με την Πόρτο – Πάει στον Ολυμπιακό» (pic)

«Τελευταίος αγώνας του Κάρμο με την Πόρτο – Πάει στον Ολυμπιακό» (pic)

Σίγουροι στο εξωτερικό για τη μεταγραφή του Κάρμο στον Ολυμπιακό.

Δεδομένη θεωρούν πλέον στο εξωτερικό τη μεταγραφή του Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα, το παιχνίδι της Πόρτο με την Ρίο Άβε θα είναι το τελευταίο του υψηλόσωμου κεντρικού αμυντικού με τους Δράκους, αφού η πορτογαλική ομάδα τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό για την παραχώρησή του.

Μάλιστα, το σχετικό ρεπορτάζ τονίζει ότι η μεταγραφή του Νταβίντ Κάρμο από την Πόρτο στον Ολυμπιακό έχει κλείσει στα 15 εκατ. ευρώ, με τον 25χρονο σέντερ μπακ να ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα και την επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι.

Διαβάστε επίσης: Η μοναξιά του Ιωαννίδη και η πίεση που θα γίνει ασφυκτική…

Εκεί όπου έγραψε ιστορία, βοηθώντας τον Ολυμπιακό να κατακτήσει το Europa Conference League. Συνολικά με τους Ερυθρόλευκους είχε 20 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις.

«Ο αγώνας με τη Ρίο Άβε θα είναι ο τελευταίος του Νταβίντ Κάρμο με την Πόρτο. Οι Δράκοι θα αποδεχθούν την προσφορά των 15 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό για τον 25χρονο», τονίζει το σχετικό ρεπορτάζ, το οποίο μάλιστα αναφέρει ότι οι Ίβηρες θα χρησιμοποιήσουν τα χρήματα που θα λάβουν από τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Νεχουέν Πέρεθ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ