Κάρμο, η επιστροφή: Έρχεται φουριόζος…

Κάρμο, η επιστροφή: Έρχεται φουριόζος…

Τι λένε στην Πορτογαλία για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και την παρουσία του με… Καλλιθέα!

Έναν λόγο παραπάνω φαίνεται πως θα έχουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού για να βρεθούν το βράδυ της Δευτέρας στο Καραϊσκάκη, στο πρώτο επίσημο εντός έδρας ματς της ομάδας για τη νέα ιστορική σεζόν όπου κλείνει 100 χρόνια ζωής.

Ποιος είναι αυτός; Μα, ο Νταβίντ Κάρμο που προβάρει τα ερυθρόλευκα και όλα οδηγούν στην παρουσία του στο γήπεδο. Βλέπετε η μεταγραφή του στους Κυπελλούχους Ευρώπης μετά τις προσωπικές ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι πλέον θέμα χρόνου για να ολοκληρωθεί.

Διαβάστε επίσης: Η μοναξιά του Ιωαννίδη και η πίεση που θα γίνει ασφυκτική…

Στις μεταγραφές βεβαίως αν δεν… πατήσει η χοντρή το κουμπί ποτέ μη λες ποτέ όμως αυτή την φορά η υπόθεση του Νταβίντ Κάρμο έχει πάρει τον δρόμο της. Όπως φαίνεται πως παίρνει και ο ίδιος σιγά-σιγά για να ξανάρθει στα μέρη μας. Στην Πορτογαλία έλεγαν τις τελευταίες μέρες πως η Πόρτο επιμένει στο «δεν παραχωρείται κανείς» έως το Σάββατο που παίζει το βράδυ με την Ρίο Άβε.

Κάτι όμως που τις τελευταίες ώρες φαίνεται να ανατρέπεται με την άφιξη του Νταβίντ Κάρμο στην Ελλάδα για τα «μάτια» του Ολυμπιακού να επισπεύδεται. Κάτι που θέλουν και στον Ολυμπιακό για να κλείσει μια και καλή μια από τις πιο βασικές μεταγραφικές υποθέσεις του καλοκαιρού «θωρακίζοντας» μια και καλή την άμυνα της ομάδας.

Όπως και να έχει βεβαίως είτε έρθει αύριο είτε το αργότερο μέχρι την Δευτέρα η ουσία για τον Ολυμπιακό και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι πως προσθέτει έναν σπουδαίο παίκτη που όλοι γνωρίζουμε τι είναι ικανός να κάνει. Ο Κάρμο που όπως είναι λογικό δεν βλέπει την ώρα για να τελειώσει και επίσημα το θέμα του και να πιάσει ξανά δουλειά με τα ερυθρόλευκα.

Στην ομάδα που τον πίστεψε και τον ανέδειξε. Και με το happy end στην υπόθεση Κάρμο παίρνουν σειρά οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις. Με μεγάλες εκπλήξεις…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ