Γκαρνάτσο σε Πελίστρι: «Τα καλύτερα θα έρθουν σύντομα για εσένα» (pic)

Γκαρνάτσο σε Πελίστρι: «Τα καλύτερα θα έρθουν σύντομα για εσένα» (pic)

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο αποχαιρέτησε τον Φακούντο Πελίστρι, με τον Αργεντινό άσο να εύχεται τα καλύτερα στον πρώην συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού αποτελεί εδώ και λίγα 24ωρα ο Φακούντο Πελίστρι, με τον Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό, μάλιστα, να κάνει ντεμπούτο με τη πράσινη φανέλα στον χθεσινό αγώνα του «τριφυλλιού» με τη Λανς για τα play-offs του Conference League.

Μετά τον Μπρούνο Φερνάντες που αποχαιρέτησε τον 22χρονο άσο με ένα μήνυμα στα social media, σειρά πήρε ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο. Ο Αργεντινός εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποθέωσε μέσα από τα social media το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού και του ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον του.

Διαβάστε επίσης: Τα όνειρα μας «φύτρωσαν» στο χορτάρι του Μαρακανά

«Φίλος και αδερφός. Ένας από τους καλύτερους που μου χάρισε το ποδόσφαιρο, τρία χρόνια αξέχαστες στιγμές μαζί. Καταπληκτικός παίκτης αλλά κυρίως καταπληκτικός άνθρωπος.

Σου εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον σου, αξίζεις όλα τα καλύτερα και τα σπουδαία πράγματα θα έρθουν σύντομα στον δρόμο σου! Σε αγαπώ τόσο πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά το post του Γκαρνάτσο στο Instagram.

PELLISTRI

pell

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ