«Η Σουόνσι ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του Άμπι»

«Η Σουόνσι ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του Άμπι»

Στην Αγγλία γίνεται λόγος για δανεισμό του Νέλσον Άμπι στη Σουόνσι, από τον Ολυμπιακό, κάτι που επιβεβαίωσε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο οποίος αποκάλυψε πως ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις σήμερα.

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στη συμφωνία με την Πόρτο για τον Νταβίντ Κάρμο και πλέον έρχεται να προστεθεί στους Ρέτσο, Μπιανκόν, Πιρόλα, Άμπι, αλλά και Ντόη, για τις επιλογές στο κέντρο της άμυνας των Πειραιωτών.

Όπως είναι λογικό, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν υπεραριθμία στη θέση του στόπερ και ήδη στο εξωτερικό γίνεται λόγος για δανεισμό του Νέλσον Άμπι στη Σουόνσι. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «jackarmy.net» που ασχολείται κυρίως με θέματα της Σουόνσι, κάνει λόγο για ενδιαφέρον του αγγλικού συλλόγου για τον δανεισμό του 21χρονου αμυντικού.

Διαβάστε επίσης: Με Ηλιόπουλο φορ και… Γιώργο Φούντα

Λίγο μετά το αγγλικό δημοσίευμα, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο επιβεβαίωσε το εν λόγω ρεπορτάζ και ανέφερε πως «ο Άμπι θα πάει ως δανεικός στη Σουόνσι, από τον Ολυμπιακό, μέχρι το καλοκαίρι του 2025» και μάλιστα πρόσθεσε πως ο παίκτης πέρασε σήμερα από ιατρικές εξετάσεις.

Ο Άμπι έγινε κάτοικος Πειραιά τον περασμένο Ιανουάριο ερχόμενος από τη Ρέντινγκ και έχει καταγράψει 4 επίσημες συμμετοχές με τα «ερυθρόλευκα», ενώ συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ