Άρης: Το ερωτηματικό στα χαφ

Άρης: Το ερωτηματικό στα χαφ

Ο Άκης Μάντζιος συνεχίζει τις δοκιμές του για την ενδεκάδα του σαββατιάτικου (24/8) εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ενώ Μοντόγια, Νταρίντα και Σιφουέντες διεκδικούν μια θέση στη μεσαία γραμμή.

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει αποφασίσει, ακόμα, για όλες τις θέσεις της ενδεκάδας, για το σαββατιάτικο (24/8) εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη με τον Πανσερραϊκό, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται οι επιλογές του, σε ότι αφορά τη μεσαία γραμμή. Με δεδομένη την παρουσία των Γκαρθία και Μόντσου, τρεις παίκτες είναι αυτοί που διεκδικούν την τρίτη θέση στα χαφ.

Ο Νταρίντα εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Ακόμα, υποψηφιότητα για τη θέση αυτή βάζει και ο Σιφουέντες, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις το χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε στο ματς της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο.

Διαβάστε επίσης: «Κάρμο έλα, μας έχει πιάσει τρέλα…»

Παραμένει, βέβαια, πάντα ανοικτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ως αμυντικός χαφ ο Μοντόγια, όπως έγινε και στο Περιστέρι, καθώς ο Φρίντεκ θα ξεκινήσει και πάλι στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Ακόμα, αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα έχει και ο Φαμπιάνο. Ο Βραζιλιάνος στόπερ έχει ανεβάσει ρυθμούς τις προπονήσεις και το πιθανότερο είναι ότι θα αντικαταστήσει τον Βέλεθ, ως παρτενέρ του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ